Сегодня (26.04.2024)
Завтра (27.04.2024)
На сегодня (26.04.2024)
На завтра (27.04.2024)

Согласны ли вы с тем, что Одесса признана самым комфортным городом Украины






-
Да будет так!
-
-
Мамо, я на небі, я- хмаринка,
З вишини дивлюсь на білий світ..
Тут, зі мною, Коля і Маринка,
Дядько й тітка наші шлють привіт..
Тут багато діток незнайомих-
Ті, хто врятуватися не зміг..
Ті, хто не добіг до ешелону,
Ті, хто заховатися не встиг..
Поряд бавиться якась чужа дитинка,
Де її сім'я-вона не знає..
Очі в неї-крижана сніжинка,
І волосся сиве заплітає...
Як її зовуть, не пам'ятає..
Каже, що ...
-
-
Свежих нет
-
Ваше имя
Название
Вам слово!

Украина

16.05.2016 12:00

З’явилася можливість спільно вивчати польську і українську мови разом із поляками

Польсько-український портал “Порт Європа” вирішив об’єднати поляків, які вивчають українську мову і українців, які вивчають польську та створити віртуальне місце, де одні і інші зможуть домовлятися про взаємну допомогу у вивченні польської і української мови. Як вже раніше повідомлялося, на “Порт Європа” функціонують безкоштовні е-курси польської мови для українців - www.porteuropa.eu/ua/polskamowa і української мови для поляків – www.porteuropa.eu/ukrainski На перший з них записалося вже понад 70 тисяч українців, тоді як українську мову вивчає з цього курсу понад 6 тисчя поляків.

До групи “Спільне вивчення української і польської мов” записалося вже понад 300 осіб – поляків і українців. Однак це тільки початок, адже група створена недавно. – Ми будемо її активно пропагувати серед наших курсантів і не тільки, тому очікую, що впродовж найближчих трьох місяців група набере принаймні 2000 осіб або і більше. А вже зараз її старт можна вважати успіхом, оскільки за її допомогою поляки і українці домовилися на спільне вивчення мов за принципом: я тобі польську, ти мені українську, перш за все за посередництвом Скайпа – прояснює автор курсів польської і української мов, редактор порталу “Порт Європа” і власкор “Дзеркала тижня” в Польщі Якуб Логінов.

Портал Goldenline, на якому функціонує група, створений перш за все з думкою про пошук або зміну роботи в Польщі та про професійне зростання і налагоджування нових знайомств з думкою про кар’єру або навчання. – Це особливо важливе для українців у Польщі, взідти і відповідь на запитання, чому група створена на цьому порталі, а не наприклад на Фейсбуці – додає Якуб Логінов.

Реєстрація і користування порталом Goldenline – безкоштовні. На порталі треба навести своє справжнє ім’я і прізвище, на відміну від Фейсбука ця вимога дійсно важлива. Користувачі створюють також своє резюме і можуть написати, які мають очікування щодо пошуку нової праці. Детальніше про портал, реєстрацію на ньому і про нову польсько-українську групу читайте за посиланням: http://porteuropa.eu/ua/poland/pracia-i- nawczannia/2322-goldenline







Архив новостей
Добавить комментарий
Ваше имя:
Текст коментария:


Свежие новости

26 апреля 2024
-
курс валют на 26.04.2024
RUB
EUR
USD
-
НБУ
24.81
24.81
27.32
27.32
0.39
0.39
-
Укрсоц
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
-
Форум
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
-
Финбанк
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
-
Имэкс
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
-
Пивд
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
-
Юрен
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
-
Эксим
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
-
Информация приведена для справки, точный курс на текущий момент проверяйте на сайтах банков.