Сегодня (19.04.2024)
Завтра (20.04.2024)
На сегодня (19.04.2024)
На завтра (20.04.2024)

Согласны ли вы с тем, что Одесса признана самым комфортным городом Украины






-
Россия лучше Украины
-
-
Мамо, я на небі, я- хмаринка,
З вишини дивлюсь на білий світ..
Тут, зі мною, Коля і Маринка,
Дядько й тітка наші шлють привіт..
Тут багато діток незнайомих-
Ті, хто врятуватися не зміг..
Ті, хто не добіг до ешелону,
Ті, хто заховатися не встиг..
Поряд бавиться якась чужа дитинка,
Де її сім'я-вона не знає..
Очі в неї-крижана сніжинка,
І волосся сиве заплітає...
Як її зовуть, не пам'ятає..
Каже, що ...
-
-
Свежих нет
-
Ваше имя
Название
Вам слово!

Одесса

18.05.2018 16:04

Представництво Євросоюзу в Україні підтримує День вуличної музики в Одесі

19 травня 2018 року в Одесі за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні відбудеться День вуличної музики.

 

Одеса цього року знову приєднується до святкування та відкриває музичний майданчик в Парку Шевченко на сцені “Ракушка” з 15:00 до 22:00. На сцені виступатимуть як молоді музиканти, так і вже зарекомендовані групи, серед яких LUMP SUGAR, М.Тюссо, Две Трети, Free soul, П.У.Ль.С., а також спеціальні гості – группи "Сонце в кишені" (м. Черкаси) та Alcohol Ukulele (м. Харьків). Вхід вільний.

 

«День вуличної музики народився у Європі, тому нам особливо близьке це свято. Це свято не просто музики, а всіх шанувальників музики та музикантів. І ще більше – це свято музикальної різноманітності, яку ви можете побачити через виконавців та почути в піснях та музичних стилях. А різноманітність та свобода її вираження – це одна з європейських цінностей. Саме тому ми підтримуємо День вуличної музики», ‒ коментують у представництві Європейського Союзу в Україні.

 

Протягом дня у зоні музичних майданчиків діятиме Європейська креативна фотозона, де кожен бажаючий зможе зробити фото на згадку про “найкращий день в році”, як обіцяють організатори.  Також гості зможуть відпочити на жовто-блакитних пуфах у вигляді зірки. Більше інформації про День вуличної музики в Одесі читайте на сторінці в Фейсбук https://www.facebook.com/smdodesa.

 

Це вже п’ятий День вуличної музики в Україні. Вперше він відбувся 16 травня 2014 року. Тоді одночасно десять українських міст приєднали до святкування, а в Києві продовж одного дня виступили понад 100 музикантів. В 2015 році було залучено вже 17 міст, а в 2016 та 2017 роках – близько 30 та 40 міст відповідно. В 2018 році святкування Дня вуличної музики відбудеться у більше ніж 50 містах.

 

На Днях вуличної музики в різні роки та в різних містах виступали та підтримували Святослав Вакарчук та Денис Дудко, Ірена Карпа та гурт Qarpa, Onuka, The Maneken, Христина Соловій, Marakesh, The ВЙО, Ольга Полякова, Вагоновожатые та багато інших.

 

Довідкова інформація:

День Вуличної Музики – наймасштабніший волонтерський проект у світі, започаткований як музичний флешмоб у 2007 році литовським музикантом Андрюсом Мамонтовасом [Andrius Mamontovas] у Вільнюсі (Литва).

Щороку у третю суботу травня сотні виконавців найрізноманітніших музичних стилів збираються разом на вулицях свого міста, щоб заграти і заспівати людям власну музику: просту і складну, нову і стару, рок і фолк, хіп-хоп і джаз, будь-що!

За 11 років до литовського свята музики долучились Латвія та Ірландія, Великобританія та Грузія, Нідерланди і Бельгія, а ще Норвегія, Вірменія, Португалія, Росія та Україна.

 

logo-02







Архив новостей
Добавить комментарий
Ваше имя:
Текст коментария:


Свежие новости

19 апреля 2024
-
курс валют на 19.04.2024
RUB
EUR
USD
-
НБУ
24.81
24.81
27.32
27.32
0.39
0.39
-
Укрсоц
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
-
Форум
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
-
Финбанк
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
-
Имэкс
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
-
Пивд
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
-
Юрен
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
-
Эксим
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
н/д
-
Информация приведена для справки, точный курс на текущий момент проверяйте на сайтах банков.